Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU dün Çanakkale’ye gelerek Parti yönetimi ve Sivil Toplum kuruluşları ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen etkinlik programlarından sonra Barbaros Mahallesinde düzenlenen İftar Programına Çanakkale CHP’den bir çok partilinin yanı sıra Çanakkaleli vatandaşlar da katıldı.
Barbaros Mahallesinde düzenlenen Çanakkale Belediyesinin İftar Programında yer alan Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ,Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale CHP Milletvekili Muharrem Erkek ‘in partililerle bir araya geldiği esnada CHP GENEL MERKEZİ ve Kemal KILIÇDAROĞLU’nun resmi sayfasından gerçekleştirilen Canlı yayın esnasında ALMANYA Kessel CHP parti Yöneticisi Asuman Çetinkaya’nın ”HDP BARAJI GEÇMELİ YOKSA TÜM OYLAR AKP’ye gider” yorumuna kalpler ve beğenilerin yağması gerek Çanakkale CHP’nin ulusalcı kanadından gerekse İftar Programına katılan Çanakkale Halkından sert ve olumsuz tepkilere vesile oldu.
Bu durum Kent Halkı tarafından önceki genel seçimde HDP İçin Pilav dağıtımından sonra ”İFTAR’da bile Yurtdışı CHP Talimatlı HDP Probagandası yapılmaya devam ediliyor, kalpler ve beğeniler havalarda uçuşuyor ,Ülgür Başkan CHP-HDP işbirliğinden geri atmıyor” şeklinde yorumlandı.
NOT: Ülgür Gökhan ve Belediye Ekibi HDP’siz,Çanakkale HDP ticareten Belediyesiz yapamıyor.. Ne yazık ki Çanakkale şehitler diyarı her zamanki gibi kan ağlamaya devam ediyor..İşte Canlı Yayında Yapılan söz konusu Paylaşımın EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ve Yurt dışı CHP yönetimindeki Şahıs: