Güney Marmara’nın en büyük fuarı olan Biga Fuarı, bu yıl 19’uncu kez 3-6 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, tüm üreticileri, esnafı ve vatandaşları fuara davet ederek “Biga Fuarı yalnızca bugünün değil, geleceğin de mirasıdır” dedi.
Biga’nın en önemli tanıtım organizasyonlarından biri olan Biga Fuarı, 19’uncu kez düzenleniyor. Biga Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde; Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi, Biga Ticaret Borsası ve Biga Ziraat Odası işbirliğinde gerçekleşecek fuar, 3 Ekim Cuma günü saat 11.00’de kapılarını açacak.
“Biga esnafı ve üreticisi için büyük bir fırsat”
Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, fuarın bölge ekonomisi için önemine dikkat çekerek;
“Biga’da üreten, tarımla ve hayvancılıkla uğraşan hemşerilerimiz ürünlerini tanıtma ve pazarlama imkânı buluyor. Bu yıl da binlerce ziyaretçi bekliyoruz. Fuarımız esnafımıza canlılık katarken, Biga’nın sosyal ve ekonomik hayatına da büyük destek oluyor” dedi.
“Birlikte büyüyen bir marka: Biga Fuarı”
19 yıldır düzenlenen Biga Fuarı’nın marka haline geldiğini belirten Doğan, “Bu organizasyon sadece Biga’nın değil, Çanakkale’nin ve Güney Marmara’nın ortak değeridir. Konu Biga’nın çıkarı olduğunda hep birlikte hareket etmeyi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Katılımcılardan yoğun ilgi
Fuara katılım için yoğun talep olduğu, fuar alanının kısa sürede dolduğu öğrenildi. Firmaların isteği üzerine bu yıl fuar süresi 3 günden 4 güne çıkarıldı. Doğan, “Biz bugünü değil geleceği düşünüyoruz. Biga Fuarı, dünüyle, bugünüyle ve geleceğiyle yolumuzu aydınlatan bir mirastır” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.