GÖKÇEADA’YA HAYIRLI OLSUN.
Gökçeada’ya Tam Donanımlı Devlet Hastanesi Açıldı. Açılışa Çanakkale Siyasetinin önde gelen isimleri ve Kurum Müdürlerinin yanı sıra; çok sayıda vatandaşta katıldı.
Sağlık alanında ki bu önemli yatırım ve Hizmet ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ak Parti Gökçeada ilçe Başkanı Fatih Taylan açıklamasında ”30 YATAK KAPASİTELİ DEVLET HASTANEMİZİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK” dedi.
Taylan açıklamasının devamında ise ”Dünyanın “Cittaslow” (sakin şehir) unvanına sahip ilk, 297 kilometrekarelik yüz ölçümüyle ülkemizin en büyük adası olan Gökçeada’mızda, 30 yatak kapasitesi olan, 21 milyon 377 bin lira harcanan, 14’ü doktor olmak üzere toplam 117 personeli ile hizmet verecek, içinde ameliyathane, laboratuvar, acil servis, yoğun bakım, diyaliz, diş polikliniği ve muayene polikliniği bulunduran, 19 daireli lojmanı barındıran, Gökçeada Devlet Hastanemizin açılışını Valimiz İlhami Aktaş, Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, İl Başkanımız Naim Makas, İl Genel Meclis Başkanımız Nejat Önder, MHP İlçe Başkanımız Mehmet Şahin , İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte gerçekleştirdik .Adamıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.