Geyikli Belediyesi; Tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen korona virüsüne karşı her türlü tedbirleri almaya devam ediyor.
Bu kapsamda Geyikli genelinde işyerleri , sokak ve alanlarda hijyen ve dezenfekte çalışmaları da aralıksız olarak Belediye ekiplerince sürdürülüyor.
Ülke genelinde olduğu gibi sağlık açısında sokağa çıkmaların kısıtlanarak, koronavirüse karşı #EVDEKALTÜRKİYE çağrısına uyan Geyikli Halkının temel ihtiyaçları Geyikli Belediyesi tarafından karşılanıyor.
Bu gün itibari ile Belediye Ekipleri; ihtiyaç sahibi, 65 yaş üstü ve sokağa çıkamayan vatandaşlara erzak ve gıda dağıtımını gerçekleştirdiler.
Vatandaşlar ise yapılan yardımdan dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirerek Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve Belediye çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Oruçoğlu ise ” BUGÜN GEYİKLİ DE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİMİZ DEVAM EDERKEN, EVİNDE KALAN BAŞTA ACİL İHTİYACI OLAN VATANDAŞLARIMIZ OLMAK ÜZERE GEYİKLİ DE İHTİYAÇ SAHİBİ BÜTÜN HERKESİN TALEBİNE YETİŞECEĞİZ ERZAK DAĞITIMIMIZ DEVAM EDİYOR . VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ SİZİNLEYİZ 🇹🇷#evdekal kurallara uy, GEYİKLİ BİZ BURADAYIZ” ifadelerine yer verdi.
/OBJEKTİFLERE YANSIYAN GÖRÜNTÜLER


