Çanakkale’nin Çan ilçesi akşam saatlerinde üzücü bir kazaya sahne oldu. TüvTürk istasyonu karşısında meydana gelen tek taraflı motosiklet kazasında 19 yaşındaki E.H., kontrolünü kaybederek yola savruldu.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tüm müdahalelere rağmen genç sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaza, ilçede büyük üzüntüye yol açtı.
Aynı Noktada Yine Can Kaybı
Aynı noktada daha önce de benzer kazada evladını kaybeden gazeteci Levent Dikmen yaşananlara tepki gösterdi. Dikmen, yetkililere seslenerek, “Hep aynı yer, aynı senaryo. Gençler hız yapıyor ama burada hiçbir önlem yok. EDS mi kurulur, hız sınırı mı getirilir, bir şey yapılmalı. Artık kayıp yaşamak istemiyoruz” dedi.
Dikmen ayrıca İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e çağrıda bulunarak, bölgedeki ölümlü kazaların önlenmesi için acil çözüm talep etti.