Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde çocuklara yönelik ağır bir suçtan aranan iki kişi, polis ekiplerinin çalışmasıyla kıskıvrak yakalandı.
‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan haklarında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.K. (çiftçi) ve N.A. (su tesisatçısı), Çanakkale Yerel İlamat Masasınca aranıyordu.
Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir aranan iki şahsın yerini tespit etti. Yapılan operasyon sonucu G.K. ve N.A. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından cezaevine gönderilen iki sanık, yargı kararıyla yüzleşmek üzere tutuklandı.
Bu tür suçlarla mücadelenin süreceği belirtilirken, toplumun güvenliği için titizlikle yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.