CHP Çanakkale İl Başkanlığı, 23 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Ön Seçimi kapsamında sandık noktalarını açıkladı. Çanakkale merkez ve Kepez’de toplam üç noktada sandık kurulacak.
Üyeler İçin Oy Kullanma Noktaları
CHP üyeleri, yalnızca belirlenen iki noktada oy kullanabilecek. Merkez ilçede ikamet eden üyeler Çataltepeliler Derneği Lokalinde, Kepez’de yaşayan üyeler ise Kepez Belde Binasında oylarını verecek.
Vatandaşlar da Oy Kullanabilecek
Parti üyesi olmayan vatandaşlar da ön seçime katılabilecek. Onlar için üç farklı noktada sandık kurulacak: Çataltepeliler Derneği Lokali, Kepez Belde Binası ve Türkan Saylan Sosyal Tesisleri.
Ön seçim süreci, Çanakkale’de büyük bir heyecanla beklenirken, CHP İl Başkanlığı katılımın yüksek olmasını hedefliyor.