Haber Merkezimize iletilen görüntülerden de anlaşılacağı üzere Ne yazık ki Çanakkale Merkez’e bağlı Eren Köy’ün Lağımları, Güzelyalı- Karanlık Liman Mevkiinden denize dökülüyor.
Yöre sakinleri ve yazlıkçılar ile yapmış olduğumuz görüşmelerde ” Her durumda olup olmadık şeylerde, ortalığı ayağa kaldıran sözde çevreciler, işlerine gelmedi mi Yangında ortada yoklar,çevre kirliliğinde orta da yoklar, Lağım suları denizi kirletiyor. İnsan sağlığını , denizde yaşayan canlıların hayatını riske atıyor, ses çıkaran hiç kimse yok, ama işin ŞOV KISMINA geldi mi çevreciyim diyenler mangalda kül bırakmıyorlar; Yetkilileri bu durum karşısında göreve davet ediyoruz, bu görüntü Çanakkale’ye ve İnsanlığa yakışmıyor….” ifadelerine yer verdiler.
Bizde habercilik görevimiz gereği kamuoyunu bilgilendirmeyi her zaman olduğu gibi kendimize bir borç biliyor, bu çirkin görüntülerin bir an önce son bulması için , yetkili makamların ivedi olarak bu duruma el atmasını temenni ediyoruz. /VİDEO HABER