Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10–17 Kasım 2025 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdiği huzur uygulamalarının bilançosunu açıkladı.
Belirtilen tarihlerde yapılan denetimlerde 6 bin 831 şahıs ve 1.917 araç kontrol edildi. Çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 24 kişi ekipler tarafından yakalandı. Uygulamalar kapsamında 291 araç sürücüsüne idari trafik para cezası uygulandı.
Narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda ise 670 gram narkotik madde ve 258 adet narkotik içerikli hap ele geçirildi. Toplam 45 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, bu kişilerden 2’si tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaların 7/24 kesintisiz olarak sürdüğünü bildirdi.








