AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, bir dizi ziyaret ve açılışlar gerçekleştirmek için bu gün Çanakkale’deydi.
Çanakkale Tekzen bölgesinde gerçekleştirilen Mustafa Çelik’e ait iş yeri açılışına AK Parti, CHP, MHP, Büyük Birlik Partisi, Deva Partisi, Zafer Partisi il Başkan ve yöneticilerinin yanı sıra, bir çok iş insanı ve STK başkanları da eksiksiz olarak katıldı.
TURAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ.
Çanakkale Merkez de ki STK ve Oda ziyaretlerinden sonra, ÇOMÜ Kantinciler Derneği Başkanı Mustafa Çelik’e ait KEBAPÇI-MÇ isimli iş yerinin açılışını yapan Bülent Turan, gündeme dair bazı açıklamalarda da bulundu.
Turan konuşmasında ”Sıkıntıları beraber aşacağız. 85 milyon kardeş olmayı, omuz omuza olmayı, yeri geldiğinde hep beraber iş yapmayı bilmek durumundayız. Tek vatanımız var. Tek bayrağımız var. Tek devletimiz var. O yüzden siyasi parti, polemik, kavga, hepsi baş üstüne. Ama ortak meselelerde terör gibi, güvenlik gibi, meselelerde bir arada olacağız” dedi.
Dualar eşliğinde yapılan açılışın ardından katılımcılara ve vatandaşlara, kebap, pide ve lahmacun ikramında bulunuldu,