Çanakkale siyasetinin tanınan ve sevilen simalarından, Biga İl Genel Meclis üyesi ve aynı zamanda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz’a Meclis Üyesi arkadaşları sürpriz bir doğum günü düzenledi.
Çanakkale İl Özel İdaresi Binası, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Odasında tertip edilen doğum gününe Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder ve Meclis üyeleri tam kadro katılır iken , komisyon raporlarını inceleyen Ezine İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin ise bir kaç dakika ile kutlamaya geç kaldı.
Sezgin davet edildiğini ancak kafası raporlara takıldığı için geç kaldığını ifade etti, lakin ‘‘Bir dilim pasta bile ayırmamışlar diyerek…” inceden mizansen yapmayı da ihmal etmedi.
İşin tatlıya bağlanması ile birlikte tüm il genel meclis üyeleri AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz’ı tebrik ederek ”Başkan ilk gün kü gibi halâ genç, 41 kere maşallah, hiç yaşlanmıyor, uzun ve mutlu bir ömür dileriz şeklinde..” temennilerde bulundular.
Bizlerde 18 Mart Medya Grubu, Çanakkale Zafer Gazetesi olarak yılların eskitemediği Bülent Korkmaz‘ın yeni yaşını ve doğum gününü kutluyor, Allah bir ömür boyu, sağlık huzur ve mutluluk versin diyoruz. /FOTO GALERİ








