Bozcaada Beylik Koyu sırtlarında saat 19:30 sularında bir yangın meydana geldi.
Yangına Belediyenin itfaiye ekipleri her ne kadar müdahale etse de hava muhalefeti dolayısı ile yangının kontrol altına alınması daha da zorlaştı.
Bozcaada’da meydana gelen Yangını haber alan AK Partili Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ivedi bir şekilde Belediyelerine ait itfaiye araçları ve yangın ekipleri ile Bozcaada’ya intikal ettiler.
Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’nün yanı sıra Ezine ve Geyikli Belediyelerinin İtfaiye araçları bölgede ki yangına müdahalede bulundu.
Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ,yapılan müdahaleler ile Yangının kontrol altına alındığını duyurdu. OBJEKTİFLERE YANSIYAN GÖRÜNTÜLER





