Yeni eğitim-öğretim yılına girilirken, İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde, il merkezindeki 41 okulun güvenliğini sağlamak amacıyla toplam 78 personel ve 30 ekip sahada görev yapacak.
İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, eğitim yılı öncesi okul sorumlusu personelle bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Toplantıda konuşan Müdür Kurt, geçtiğimiz yıl uygulamaya konan Güvenli Okul Projesinin bu yıl daha da güçlendirilerek sürdürüldüğünü vurguladı.
“Okul giriş ve çıkış saatlerinde, öğrenci servislerinde ve okul çevresindeki kafe, kıraathane, oyun salonları, büfe, park gibi alanlarda denetimlerimizi artırıyoruz,” diyen Kurt, geleceğin teminatı çocukların korunmasının öncelikli görevleri olduğunu belirtti.
Müdür Kurt ayrıca vatandaşlara da çağrıda bulundu:
“Kıymetli hemşehrilerimizden beklentimiz, çevrelerinde şahit oldukları olumsuzlukları gecikmeden bizlerle paylaşmalarıdır.”
Yeni dönemde görev alacak tüm personele başarılar dileyen Kenan Kurt, güvenli ve huzurlu bir eğitim yılı temennisinde bulundu.








