Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan orman personeli ile 1994 yılında Gelibolu’da çıkan orman yangınında görev başında hayatını kaybeden Çanakkale Orman Bölge Müdürü Talat Göktepe ve tüm şehitler için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılım sağladı.
Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile TOÇ Bir-Sen Çanakkale İl Temsilciliği’nin organizasyonuyla Tacettin Arslan Camii’nde gerçekleştirilen programda, cuma namazının ardından orman şehitleri başta olmak üzere tüm şehitler dualarla anıldı.
Mevlid programı sonrası Vali Toraman, cami avlusunda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Programa vatandaşların yanı sıra kurum temsilcileri de ilgi gösterdi.
Çanakkale Valiliği’nden yapılan açıklamada ise, “Yeşil Vatan uğruna hayatını kaybeden orman şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” ifadeleriyle şehitlerin unutulmadığı vurgulandı.