Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 No’lu Şube Başkanı Resul Can ve sendika yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında gerçekleşen samimi sohbetin ardından, eğitim ve sosyal konular başta olmak üzere çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Göktürk, ziyaretin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, “Eğitim-Bir-Sen Çanakkale Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, sendika yönetimine başarılar dilerim” dedi.
Sendika Başkanı Resul Can ise eğitim alanındaki çalışmaların verimli iş birlikleriyle daha ileri taşınabileceğine dikkat çekerek, misafirperverliği için Göktürk’e teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.